ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΛΙΔΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Με μία έκπληξη της τελευταίας στιγμής θα μεταβεί η εθνική υδατοσφαίρισης των Γυναικών στο Ζάγκρεμπ, όπου την προσεχή Τρίτη ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Μορφέσης, προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νέα Ζηλανδία, αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή την Αντι Μελιδόνη, στη θέση της Ντίνας Κουτέλη.
Η 33χρονη αρχηγός της Βουλιαγμένης επιστρέφει στην εθνική μετά από τετραετή απουσία (τελευταία συμμετοχή της τον Ιούλιο του 2006 στο Μπόχουμ, στα προκριματικά του World League), καθώς η εμπειρία της κρίθηκε απαραίτητη στην παρούσα φάση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
Στην κροατική πρωτεύουσα θα ταξιδέψει την Κυριακή και η Γιούλη Λαρά, η οποία ξεπέρασε τη λοίμωξη που την ταλαιπώρησε για πολύ καιρό και την υποχρέωσε να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής.
Η έμπειρη φουνταριστή θα πάρει τη θέση της Τόνιας Σολανάκη.
Οι υπόλοιπες έντεκα της αποστολής είναι οι Μαρία Τσουρή, Έλενα Κούβδου (τερματοφύλακες), Κική Λιόση, Αντιγόνη Ρουμπέση, Σταυρούλα Αντωνάκου, Αγγελική Γερόλυμου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, ‘Αλκηστη Αβραμίδου, Ηλέκτρα Ψούνη και Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές