ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Για άλλη μια φορά παρά τις προφορικές και γραπτές ενημερώσεις του ΚΟΑΤ για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας τον Ιούλιο, η Διοίκηση του ΔΑΚ έδειξε αδιαφορία και άφησε από την 1-7-2010 ανοικτό το κολυμβητήριο χωρίς όμως θέρμανση. Στα παγωμένα νερά της πισίνας κανείς δεν μπορεί να προπονηθεί, πόσο μάλλον παιδιά 12 έως 15 ετών.

Αποτέλεσμα της απόφασης αυτή ήταν να μην συμμετάσχει η προαγωνιστική ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα κατηγοριών στο Αργοστόλι και τα παιδιά που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πηγαινοέρχονται στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου για να προπονούνται.

Αναλογίστηκε μήπως η Διοίκηση του ΔΑΚ τι μήνυμα περνάει σε όλα αυτά  τα παιδιά που «μάτωσαν» όλο τον χρόνο για να είναι άριστα τόσο στις σχολικές όσο και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις; Ότι δεν πρέπει να προσπαθούν, δεν πρέπει να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν γιατί κανείς δεν θα είναι εκεί να στηρίξει και να σεβαστεί τον κόπο, την αγωνία και την προσπάθειά τους;

Είναι πραγματικό ειρωνικό ότι όλα μπορούν να γίνουν σε αυτή την πόλη παρά να εξευρεθούν χρήματα για να λειτουργήσει το κολυμβητήριο!

Είμαστε σίγουροι ότι αν οι υπεύθυνοι του ΔΑΚ απευθύνονταν στον Δήμο Τρίπολης θα μπορούσε να βρεθεί μία λύση, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον και η αγάπη τόσο του Δημάρχου κου Κοτσιάνη, όσο και του Αντιδημάρχου κου. Καραχάλιου για την αθλητική νεολαία της πόλης μας. Γιατί άραγε δεν έγινε κάτι τέτοιο από την Διοίκηση του ΔΑΚ;

Η συμπεριφορά αυτή της Διοίκησης του ΔΑΚ, μας προβληματίζει υπερβολικά για τον αν θα ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία του κολυμβητήριου τον Σεπτέμβριο ή θα έχουμε πάλι να αντιμετωπίσουμε παγωμένα νερά και κυρίως κλειστά μυαλά! Να θυμίσουμε μόνο ότι οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ ανήκουν στον Δήμο και κατά συνέπεια σε όλους τους Τριπολιτσιώτες ? και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους υπεύθυνους του ΔΑΚ?.

Θα είναι κρίμα τα όνειρα και οι ελπίδες τόσων αθλητών να καταστραφούν για λόγους τους οποίους τους γνωρίζουν άλλοι και όχι εμείς.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Σωτηρόπουλος

Η Γεν. Γραμματέας

Δέσποινα Μανωλοπούλου

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο κολυμβητήριο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να κλείσει οριστικά.

Και ενώ την ίδια ώρα το κράτος και η ΓΓΑ έχει κλείσει την κάνουλα με αποτέλεσμα να μην χρηματοδοτεί καθόλου για την κάλυψη αυτών των εξόδων. Το ΕΑΚΗ οφείλει 56.000 ευρώ στην …
ΔΕΗ που είχε προχωρήσει σε προειδοποιητική διακοπή του ρεύματος την προηγούμενη εβδομάδα(!!) και η οποία διήρκεσε για 48 ώρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η είσοδος στις πισίνες των ανήλικων παιδιών ενώ οι ενήλικες κολυμπούσαν με δική τους ευθύνη καθώς τίθεται και θέμα υγιεινής λόγω της διακοπής του ρεύματος.

Πάντως αποτελεί πραγματικά ντροπή για την ελληνική πολιτεία που δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει τον αθλητισμό καθώς αυτά τα χρήματα οφείλονται εδώ και αρκετό καιρό. Την ίδια ώρα μπορεί η ΔΕΗ να έχει δίκιο λόγω των χρημάτων που της οφείλονται όμως μπαίνει στην μέση και ένα ηθικό ζήτημα.

Πως δηλαδή η υπηρεσία παίρνει την απόφαση να κόψει οριστικά το ρεύμα στο κολυμβητήριο Ηράκλειου διώχνοντας ουσιαστικά τον κόσμο αλλά και τους αθλητές που προπονούνται;

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές

1 σχόλιο στο “ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ;

  1. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,έγκαιρα στην θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία προπονητών Κ.Ο.Ε. και Π.Ε.Κ.ΚΔ.Μ.,έγινε η απιαιτούμενη συνάντηση για την γνωστοποίηση και λύση στο μέτρο των δυνατοτήτων του κάθε παραπάνω φορέα.
    Είναι δε γνωστό οτι αν και όλοι απο αυτούς τους φορείς αγαπούν και νοιάζονται για τους κολυμβητές της πόλης μας,έχουν βρεθεί εσχάτος 2-3 που νοιάζονται και αγαπούν μόνο τους δικούς τους κολυμβητές…και δυστυχώς το βροντοφωνάζουν.
    Είμαστε σίγουροι πάντως οτι Κ.Ο.Ε. και Π.Ε.Κ.ΚΔ.Μ.θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να λειτουργήσουν και φέτος όλες οι πισίνες της Θεσσαλονίκης χωρίς προβλήματα.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός.