ΜΑΡΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑ: «ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Πηγή http://www.arisfm.gr

Στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα στην Ενημέρωση» φιλοξενήθηκαν η κολυμβήτρια του ΑΡΗ, Μαρία-Γεωργία Μιχαλάκα και ο προπονητής της, Γιάννης Νάτσιος, με αφορμή το γεγονός ότι η αθλήτρια του ΑΡΗ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Ολυμπιάδα Νέων/Νεανίδων στη Σιγκαπούρη.

Η Μαρία-Γεωργία Μιχαλάκα επεσήμανε αρχικά: «Η παρουσία μου στην Ολυμπιάδα ήταν μοναδική εμπειρία για μένα και είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να αγωνιστώ σε αυτήν τη διοργάνωση»

Αναφορικά με την προσωπική της απόδοση και αν είναι ικανοποιημένη από αυτήν, τόνισε: «Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη από θέμα χρόνων, αλλά με ευχαριστεί το γεγονός ότι μπήκα στους τελικούς των κατηγοριών που αγωνίστηκα».

Τέλος, για τους επόμενους στόχους της σημείωσε η Μιχαλάκα: «Η επόμενη διοργάνωση στην οποία θα λάβω μέρος είναι το Πανευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών το χειμώνα. Βέβαια, για να πιάσω το όριο, υπάρχουν και ενδιάμεσοι αγώνες στους οποίους θα λάβω μέρος».

Γιάννης Νάτσιος: «Υπερήφανοι για την προσπάθεια»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μαρίας-Γεωργίας Μιχαλάκα, Γιάννης Νάτσιος, σημείωσε: «Η Ολυμπιάδα Νέων/Νεανίδων είναι σίγουρα μεγάλη εμπειρία για τη Μαρία. Κατάφερε να μπει σε δύο τελικούς και ήθελε να κάνει το καλύτερο δυνατό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Αυτό δεν ήρθε, βέβαια, αλλά μένουμε στο ότι η Μαρία αποκόμισε μία πολύ σημαντική εμπειρία. Ας μην ξεχνάμε πως η Ολυμπιάδα αυτή ήταν της ίδιας αξίας με την κανονική, με τη μόνη διαφορά ότι σε αυτήν συμμετείχαν οι καλύτεροι νεαροί αθλητές από όλον τον κόσμο. Επομένως, είμαστε πολύ υπερήφανοι και ικανοποιημένοι από την προσπάθειά της».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές