Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τη νίκη με σκορ 14-4 επί της Μεγάλης Βρετανίας πήρε η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα και «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, Ολλανδία, στο Σάββατο (20:15).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 5-2, 3-0

Ήταν δύσκολο για την Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών να κοντράρει την Ολλανδία και φάνηκε μέσα στην πισίνα περίτρανα. Οι κοπέλες του Γιώργου Μορφέση έχασαν με 14-9 από τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του αντίστοιχου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ντόντρεχτ και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο γκρουπ. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται νίκη την Κυριακή κόντρα στην Τσεχία, ώστε να ελπίζει για την πρόκριση στα τελικά του Ζάγκρεμπ.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 4-1, 3-2

Σταθερά παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις η Εθνική πόλο γυναικών, προκρίθηκε στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Η Ελλάδα διέλυσε με σκορ 28-5 την Τσεχία, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του Β? προκριματικού ομίλου.

Πρώτη η «οικοδέσποινα» Ολλανδία η οποία νίκησε 11-5 τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέλαβε την δεύτερη την δεύτερη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 7-2, 8-2, 6-1

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές