ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ

Από το site της Κ.Ο.Ε.

Στέλλα Μπούμη (1η 400μ. μικτή ατομική): «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την παρουσία μου στα 400μ. μικτή ατομική. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ο χρόνος μου να είναι λίγο πιο κάτω. Ο συγκεκριμένος χρόνος αποτελεί και ρεκόρ μου. Θα μπορούσα σίγουρα να είχα πάει και καλύτερα, αλλά είμαι αρκετά κουρασμένη από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ στην Κέρκυρα την προηγούμενη εβδομάδα. Παρόλο αυτά είμαι ευχαριστημένη. Θα κολυμπήσω ακόμα στα 200μ. ύπτιο αύριο, αλλά και την Κυριακή στα 100μ. ύπτιο. Στόχος μου είναι να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο».

Πέτρος Πετρόπουλος (1ος 1500μ. ελεύθερο): «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος. Είναι πολύ δύσκολο άλλωστε να κολυμπάς δυο 1500άρια σε δύο εβδομάδες. Συνάμα είναι και πολύ κουραστικό για έναν αθλητή. Μάλλον ήταν το τελευταίο 1500άρι της καριέρας μου. Από εκεί πέρα όμως θα ήθελα να κολυμπήσω και στην ανοιχτή θάλασσα και σκέφτομαι να κλείσω την καριέρα μου στις πισίνες από όπου ξεκίνησα, στο κολυμβητήριο του Αιγάλεω και στα ?Δελφίδεια?».

Ελβίρα Ευσταθίου (1η 800μ. ελεύθερο): «Δεν είμαι ευχαριστημένη με το χρόνο μου. Μπορούσα να κολυμπήσω λίγο πιο γρήγορα, αλλά δεν μου βγήκε. Είχα προετοιμαστεί για αυτούς τους αγώνες. Ούτε στην Κέρκυρα πήγα έτσι όπως ήθελα».

Γιώργος Αρυμπλιάς (1ος 400μ. μικτή ατομική): «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Ήθελα ένα χρόνο κοντά στο 4.23?, που είναι και το ρεκόρ μου. Τελικά δεν μου βγήκε η κούρσα. Κοιτάμε τώρα να ξεκουραστούμε, έτσι ώστε μετέπειτα να κάνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη χρονιά».

Μάρθα Μάτσα (50μ. ελεύθερο): «Δεν είμαι ικανοποιημένη. Ένα λάθος που έγινε στην εκκίνηση με έκανε να χάσω την αυτοσυγκέντρωσή μου. Αυτό είχε ως συνέπεια να με πάει πίσω. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να καλύψω το χαμένο χρόνο που έχασα. Ευελπιστώ σε δύο εβδομάδες που θα φύγω στο εξωτερικό να βελτιώσω την επίδοσή μου».

Γιάννης Καλάργαρης (50μ. ελεύθερο): «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να πιάσω το όριο για το Ευρωπαϊκό. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να εκπληρώσω το στόχο που είχα θέσει πριν τους αγώνες. Τώρα θα συζητήσω με τον προπονητή μου αν είναι να πάρω μέρος σε αγώνες στο εξωτερικό, που ενδεχομένως με βοηθήσουν να πιάσω το όριο εκεί».

Αναστασία Χριστοφόρου (50μ. πρόσθιο): «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από το χρόνο μου. Δεν είχα ετοιμαστεί άλλωστε για αυτούς τους αγώνες. Περισσότερο το είδα σαν ένα καλό τεστ. Στοχεύω στο Πανευρωπαϊκό το καλοκαίρι στη Βουδαπέστη. Εύχομαι εκεί να φτάσω μέχρι τη 16άδα. Στόχος μου επίσης είναι και οι Κοινοπολιτειακοί αγώνες τον Οκτώβρη».

Δήμητρα Χαρίση (50μ. ύπτιο): «Με την προετοιμασία που είχα κάνει ήλπιζα σε ένα καλύτερο χρόνο. Τελικά δεν βγήκε. Τώρα θα προετοιμαστώ για τον επόμενο στόχο, που είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τον Ιούλιο».

Γιάννης Δρυμωνάκος (200μ. μικτή ατομική): «Είμαι πολύ χαρούμενος από το χρόνο μου, πόσο μάλλον αφού έπιασα και το όριο για το Ευρωπαϊκό. Μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος για τη συγκεκριμένη διοργάνωση τον Αύγουστο».

Στέλλα Μπούμη (200μ. ύπτιο): «Δεν είμαι ικανοποιημένη από το χρόνο μου, γιατί έχω κάνει και καλύτερους χρόνους σε προηγούμενους αγώνες. Από εδώ και πέρα θα πάω στο εξωτερικό για κάποια άλλα μίτινγκ, με στόχο να πιάσω το όριο. Αν το πετύχω, η συμμετοχή και μόνο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι κέρδος για μένα».

Άρης Γρηγοριάδης (200μ. ύπτιο): «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, τόσο από το χρόνο που πέτυχα, όσο και από τη νίκη μου. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσω να κάνω χρόνους κάτω από τα 2 λεπτά. Στόχος μου στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης είναι να κατακτήσω κάποιο μετάλλιο».

Μαρία Μιχαλάκα (200μ. πρόσθιο): «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την επίδοσή μου. Βέβαια, στα πρώτα 100μ. έκανα αρκετά λάθη, που θα μπορούσα να τα αποφύγω. Παρά το ότι έπιασα το όριο για το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, δεν θα πάω, γιατί προτίμησα μαζί με τον προπονητή μου να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Σιγκαπούρης».

Σάββας Κουγιουμτζόγλου (200μ. πρόσθιο): «Ο χρόνος μου δεν είναι καθόλου καλός. Συνήθως οι χρόνοι μου κυμαίνονται γύρω στα 2:15 και για να έχω ελπίδες για το Ευρωπαϊκό πρέπει να κάνω γύρω στα 2:14. Δεν νομίζω να προλαβαίνω, αλλά θα το επιχειρήσω λαμβάνοντας μέρος και σε άλλα μίτινγκ».

Ειρήνη Καβαρνού (100μ. πεταλούδα): «Δεν είναι καλός ο χρόνος μου, αλλά είμαι χαρούμενη για τη νίκη. Το όριο είναι δύσκολο και μάλλον δεν θα το πετύχω. Προτιμώ να ξεκουραστώ αυτό το καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια».

Στέφανος Δημητριάδης (100μ. πεταλούδα): «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το χρόνο μου, αλλά κρατάω τη νίκη. Μέσα από τους αγώνες θέλω να πλησιάσω το ατομικό μου ρεκόρ. Πάντως, με τέτοιους χρόνους δεν μπορώ να πάω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Άννα Στυλιανού (200μ. ελεύθερο): «Είμαι αρκετά ικανοποιημένη, τόσο από το χρόνο μου, όσο και από τη νίκη. Από εδώ και πέρα προετοιμάζομαι για το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Στόχος μου είναι ο ημιτελικός και βλέπουμε. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο για συμμετοχή στον τελικό».

Ανδρέας Ζήσιμος (200μ. ελεύθερο): «Είναι καλός ο χρόνος μου και είμαι ικανοποιημένος και από τη νίκη μου. Στις τελευταίες κούρσες δεν μπόρεσα να πετύχω παρόμοιο χρόνο, γιατί ήταν θέμα φόρμας. Πάντως, πλησιάζω στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό και πιστεύω ότι τελικά θα είμαι κι εγώ μέσα. Τώρα χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και στη συνέχεια θα συμμετάσχω σε κάποιους αγώνες προετοιμασίας τον Ιούνιο».

Κριστέλ Βουρνά (50μ. πεταλούδα): «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από το χρόνο μου. Περίμενα μια επίδοση καλύτερη. Θα πάρω μέρος σε αγώνες στο εξωτερικό. Θα είναι μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στους Πανευρωπαϊκούς».

Φώτης Κολιόπουλος (50μ. πεταλούδα): «Γενικότερα και με βάση τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισα κατά καιρούς, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μου. Ήθελα μια επίδοση κάτω από 25 δευτερόλεπτα όπως και έγινε. Σίγουρα αυτά τα προβλήματα μπορεί να σε επηρεάσουν πολύ. Εύχομαι από τη νέα χρόνια να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου».

Σοφία Κλικοπούλου (100μ. ελεύθερο): «Είμαι ευχαριστημένη. Πήγα αρκετά καλά αν και κουρασμένη. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάω λίγο πιο γρήγορα, δεν έγινε όμως. Ελπίζω να μου βγει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών. Εκεί μόνος στόχος είναι να βελτιώσω την ατομική μου επίδοση».

Γιάννης Καλάργαρης (100μ. ελεύθερο): «Ήθελα μια επίδοση κάτω από τα 50 δευτερόλεπτα. Τελικά δεν βγήκε. Ελπίζω στους επομένους αγώνες να πλησιάσω ένα χρόνο γύρω στο 49.50. Ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να λάβω μέρος σε κάποια μίτινγκ, μήπως καταφέρω να πιάσω το όριο εκεί. Θέλω να ελπίζω επειδή είμαι κοντά στο όριο, ότι θα συμπεριληφθώ στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό».

Αρης Γρηγοριάδης (100μ. ύπτιο): «Είμαι χαρούμενος γιατί δείχνω μια σταθερότητα στους χρόνους μου στο 100άρι, που είναι κάτω από 55. Θα προετοιμαστώ ακόμη, έτσι ώστε στους Πανευρωπαϊκούς, που είναι και ο μεγαλύτερος στόχος μου, να είμαι έτοιμος 100% και να κάνω ένα χρόνο κοντά στα 53 δευτερόλεπτα. Θα ακολουθήσουν ακόμα αρκετοί αγώνες, τόσο στο εξωτερικό, όσο και τη Θεσσαλονίκη για περισσότερα συμπεράσματα».

Μαρία Μιχαλάκα (100μ. πρόσθιο): «Ο χρόνος που έκανα είναι αρκετά καλός και ειδικά αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Έχω παρατηρήσει ότι το κολύμπι μου (τεχνική) είναι αρκετά καλό. Πιο πολύ πήρα μέρος στο ?Ακρόπολις? για να το δω σαν μια προπόνηση, έτσι ώστε τα όποια λάθη έκανα να τα διορθώσω αργότερα. Θέλω να είμαι έτοιμη για το μεγάλο μου στόχο, που δεν είναι άλλος από την Ολυμπιάδα Νέων».

Γιάννης Δρυμωνάκος (200μ. πεταλούδα): «Κατάφερα να κάνω δύο καλές κούρσες στο ?Ακρόπολις? και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό. Είχα αρκετό καιρό να δώσω το 100% της δύναμής μου. Ακολουθούν αγώνες στο εξωτερικό. Σίγουρα θα με βοηθήσουν να κατεβάσω τις επιδόσεις μου και να μείνω σε ένα υψηλό επίπεδο. Στόχος για το Πανευρωπαϊκό σίγουρα υπάρχει, αλλά είναι θέμα το πώς θα είναι οι ξένοι εκείνη την περίοδο και το πώς θα είμαι και εγώ».

Στέφανος Δημητριάδης (200μ. πεταλούδα): «Είχα προετοιμαστεί σωστά. Πιο πολύ υπολόγιζα στο 100άρι να πιάσω. Παρόλα αυτά χθες κολύμπησα ένα μέτριο χρόνο στα 100 και δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα είμαι στη Βουδαπέστη. Τα πράγματα άλλαξαν όμως με μια ψυχολογία καλή και δίπλα στον Γιάννη Δρυμωνάκο, που τον περίμενα πως και πως και τελικά πήρα την πρόκριση. Με βοήθησε αρκετά. Ειδικά στο πρώτο γύρισμα στα 100μ. τον είδα δίπλα μου. Είχα αρκετό ανταγωνισμό. Είμαι πολύ χαρούμενος για το χρόνο και ότι έπιασα το όριο για το Ευρωπαϊκό. Από εκεί και πέρα εύχομαι εκεί να κάνω μια νέα ατομική επίδοση».

Κέλυ Αραούζου (400μ. ελεύθερο): «Είμαι ευχαριστημένη τόσο στα 400μ. όσο και στα 800. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο γιατί δεν είχα προετοιμαστεί για αυτούς τους αγώνες. Περιμένω τώρα τους αγώνες στη θάλασσα και το Ευρωπαϊκό για να δούμε πως θα πάμε και εκεί. Ευελπιστώ σε μια καλή εμφάνιση. Μόνος στόχος στη θάλασσα είναι να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Ανδρέας Ζήσιμος (400μ. ελεύθερο): «Σε αυτό το μίτινγκ στην ουσία ήθελα να βελτιώσω την επίδοσή μου στα 200μ. ελεύθερο που είχα κάνει στην Όπεν. Το πέτυχα και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι πολύ πιθανό με αυτό το χρόνο να είμαι στους Πανευρωπαϊκούς. Από εκεί και πέρα το 400άρι ήταν η δεύτερη κούρσα που έκανα φέτος. Ήταν ένας χρόνος αρκετά καλός και ίσως θα κολυμπήσω και περισσότερο στη συνέχεια για να έχω και ένα δεύτερο αγώνισμα μετά το 200άρι. Αν και εφόσον είμαι στην ομάδα για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες, εύχομαι να μπω στους ημιτελικούς στο 200άρι. Με μια καλή κούρσα και ένα πανελλήνιο ρεκόρ γιατί όχι να μην διεκδικήσω και μια θέση στον τελικό».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές