ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ

Στους προπονητές των ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ του Παναθηναϊκού κκ. Στέλιο Καζάζη και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα απονείμει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) το έπαθλο του «ευ αγωνίζεσθαι». Στον πρώτο γιατί προστάτευσε τον πρώην τεχνικό της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού κ.Αντερς Κρίστιανσον στη διάρκεια του αγώνα των «αιωνίων» στο Μετς και στον δεύτερο γιατί έβαλε άμεσα τον Μάικ Μπατίστ να ζητήσει «συγγνώμη» από τον Σάσο Οζμπολτ τον οποίο… τσαλαπάτησε στη Λιουμπλιάνα.
Στην ετήσια γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών- αθλητριών- ομάδων- προπονητών που θα γίνει τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου (19.00) στο ΣΕΦ, μεταξύ άλλων θα βραβευθούν ακόμη: Με το έπαθλο «αθλητικής προσφοράς και ήθους» ο Στέλιος Γιαννακόπουλος για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και οΓιώργος Καραγκούνης που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές στην Εθνική. Με το έπαθλο «κοινωνικής και αθλητικής προσφοράς» στην οικογένεια Αλεξανδρή, της οποίας οι τρίδυμες κόρες Βασιλική-Παγώνα,Αννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα είναι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης. Ειδικές βραβεύσεις θα γίνουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη Σιγκαπούρη. Τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν: Στον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και εξαίρετο επιστήμοναγιατρό κ. Λάκη Νικολάου. Στον κολυμβητή μεγάλων αποστάσεων
Σπύρο Γιαννιώτη. Στον Ομιλο Ερετών που είναι ο αρχαιότερος ενεργός αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Στον κ. Αθανάσιο Κριτσινέλη που έχει φροντίσει για τη διατήρηση σπάνιας συλλογής από δάδες Ολυμπιακών Αγώνων. Στον νεαρό ιστιοπλόο Γιάννη Μιτάκη για τις σημαντικές διακρίσεις του. Στη διοίκηση του ΣΕΦ για τη διαχρονικά άριστη συνεργασία με τους αθλητικούς συντάκτες και την πολύπλευρη συνεισφορά του ΣΕΦ στον ελληνικό αθλητισμό.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές