ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟΝ NovaΣΠΟΡ Fm 94,6

Στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ fm 94,6 βρέθηκαν η Εύη Μωραϊτίδου, Άντυ Μελιδώνη και Ντίνα Κουτέλη, καλεσμένες των Μιχάλη Λεάνη, Κώστα Παπαγεωργίου και μίλησαν για την εκπληκτική φετινή πορεία της Βουλιαγμένης, αλλά και για τους μελλοντικούς τους στόχους.

Οι τρεις πολίστριες της Βουλιαγμένης μίλησαν:

Για το Μουντιάλ: «Φυσικά και θα το παρακολουθήσουμε. Υποστηρίζουμε Αργεντινή λόγω του Λιονέλ Μέσι, που είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο».

Για την επόμενη χρονιά: «Η Βουλιαγμένη είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας και για δεύτερη συνεχόμενη φορά, πρωταθλήτρια Ευρώπης. Επόμενο είναι να έχουμε τους ίδιους στόχους και για την επόμενη χρονιά. Είμαστε πλήρεις, διαθέτουμε τις καλύτερες παίκτριες και την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε άλλες προσθήκες ή κάποια ανανέωση».

Για το πότε οριοθετούν το τέλος της καριέρας τους: «Ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που το σκεφτόμαστε, μετά αναθεωρούμε. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τον εαυτό μας να μην παίζουμε πόλο. Έτσι, δεν σκεφτόμαστε την αποχώρηση από την ενεργό δράση».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα: «Δεν μπορούμε να φανταστούμε τους εαυτούς μας σε κάποια άλλη ομάδα πλην της Βουλιαγμένης. Άλλωστε, βρισκόμαστε στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές