ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΑΝΤΡΙΤΣ

Αν και ο ίδιος είχε ανοίξει την πόρτα για την επιστροφή 2-3 παικτών από την παλιά φουρνιά, σε πρώτη φάση ο Ντράγκαν Αντριτς επέλεξε να μην τους καλέσει στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Ο ομοσπονδιακός προπονητής περιμένει την Πέμπτη (28/10) στο κολυμβητήριο του Πειραιά 26 πολίστες για το πρώτο καμπ προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του.
Νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι ο Μανώλης Σολανάκης και ο Γιώργος Παπαδογιάννης, οι οποίοι προέρχονται από καλές εμφανίσεις με την Εθνική εφήβων. Παράλληλα για πρώτη φορά μετά τις αρχές του 2009 επιστρέφει στην Εθνική ο Στέλιος Πρωτονοτάριος, ενώ κλήθηκε και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος τελευταία φορά είχε κληθεί το 2008, όταν ήταν προπονητής ο Σάντρο Καμπάνια. Μετά από πολλά χρόνια εξάλλου κλήθηκε στην Εθνική και ο Αρτίν Ελμισιάν.
Οι 26 πολίστες που κλήθηκαν στην Εθνική είναι οι: Γιώργος Ντόσκας, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Κώστας Φλέγκας, Γιάννης Μπεριστιάνος, Κώστας Μουρίκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Γαλανίδης (Πανιώνιος), Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Πρωτονοτάριος, Αρτίν Ελμισιάν, Γιώργος Κατσαούνης, Αγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Τσαλκάνης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Γιώργος Φουντούλης, Στέλιος Μιμίδης, Γιάννης Κόχειλας (ΝΟ Χίου), Νίκος Ντούλος (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μιτελούδης (ΝΟ Πατρών), Γιώργος Παπαδογιάννης (ΝΟ Λάρισας), Κυριάκος Ποντικέας (Ποσειδώνας Ιλισίων), Μανώλης Σολανάκης (ΝΟ Χανίων).

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές