Εκλογές ΣΕΔΥ:Παραμένει πρόεδρος ο Μιχάλης Σκαλοχωρίτης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), που προέκυψε μέσα από τις αρχαιρεσίες που έγιναν την περασμένη Κυριακή. Όπως αναμενόταν, πρόεδρος του Συνδέσμου είναι και πάλι ο Μιχάλης Σκαλοχωρίτης, ο οποίος πήρε τεράστιο ποσοστό των ψήφων (150 σταυρούς στους 173 που ψήφισαν).
Το νέο συμβούλιο του ΣΕΔΥ έχει ως εξής: Πρόεδρος: Σκαλοχωρίτης Μιχάλης, Αντιπρόεδρος: Σπανούδης Γρηγόρης, Γενικός Γραμματέας: Δασκαλόπουλου Μαρία, Ταμίας: Κωνσταντινίδης Αναστάσιος, Αναπληρωτής Ταμίας: Μπουδραμής Νικόλαος, Ειδική Γραμματέας: Βαρούτσικου Έλενα, Μέλη: Βασιλείου Νίκος, Μπιράκης Μιχάλης, Ηλιοπούλου Άννα.
«Μόνος νικητής ο Σύνδεσμος»
Ο Μιχάλης Σκαλοχωρίτης δήλωσε μετά την εκλογή του: «Την επόμενη μέρα από τις εκλογές αναζητούμε τους νικητές ανάμεσα σε αυτούς που εκλέχτηκαν και ψάχνουμε τις επιτυχίες ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης είχαν έναν και μόνο νικητή: Τον Σύνδεσμό μας. Και είχαν μία και μόνη επιτυχία: την αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια. Αυτό βέβαια βοήθησε ότι οι εκλογές έγιναν ηλεκτρονικά με το σύστημα ΖΕΥΣ.
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές