Εξαιρετική πρωτοβουλία του κολυμβητικού τμήματος του Α.Σ. Αρη Θεσσαλονίκης

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και ευθύνης που προκύπτει από το πνεύμα και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος από ιδρύσεως του, το κολυμβητικό τμήμα του Άρη σας καλεί σε συγκέντρωση τροφίμων που θα δοθούν σε συσσίτια απόρων, σε μία προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης προς
τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται αυτές τις άγιες μέρες. Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους μας εν μέσω πανδημίας και lockdown χιλιάδες συμπολίτες μας, μας έχουν ανάγκη. Θέλοντας λοιπόν να εκφράσουμε εμπράκτως την στήριξή μας, προχωρούμε σε συγκέντρωση τροφίμων από την λίστα που βρίσκεται παρακάτω, την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου από τις 3:00 μέχρι τις 5:00 στο εθνικό κολυμβητήριο και από τις 4:00 έως τις 6:00 στο Ποσειδώνιο. Παρακαλούμε όσοι έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε έστω το ελάχιστο, να προσέλθετε και να το πράξετε. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά σας (σύμφωνα με την παρακάτω λίστα όπως μας κοινοποιήθηκε) είναι τα εξής:
ΞYΔI
ΛEMONITEΣ
MANITAPIA KONΣEPBA
XΛΩPINH
YΓPO ΠIATΩN
KPIΘAPAKI METPIO
AΛATI
KOKKINO ΠIΠEPI
MAYPO ΠIΠEPI
PIΓANH
KIMA
ΛOYKANIKA BPAΣTA
APAKA
KPEAΣ XOIPINO
TYPI ΦETA
Σας περιμένουμε όλους, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε ώστε με τη δική μας βοήθεια, κάποιοι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν αυτές τις γιορτές, λίγο πιο ανθρώπινα, λίγο πιο άνετα, λίγο πιο γιορτινά…Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές