ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΙΛΙΔΗΣ

Σε διεθνές μίτινγκ κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (6-7/11) στο Μπολζάνο της Ιταλίας, θα συμμετάσχουν ο Παναγιώτης Σαμιλίδης και Ανδρέας Βαζαίος.
Οι δύο νεαροί αθλητές του ΑΝΟ Αργυρούπολης, που θεωρούνται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθλήματος στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες από το -καθιερωμένο από το 1997- μίτινγκ, στο οποίο διεξάγονται μόνο αγωνίσματα ταχύτητας (50 και 100μ.) και έχουν δηλώσει συμμετοχή σπουδαίοι κολυμβητές και κολυμβήτριες.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι Εμίλ Ταχίροβιτς (Σλοβενία), Τόμας Ρούπρατ (Γερμανία), Βλάντισλαβ Πολιακόφ (Καζακστάν), Μάριο Τοντόροβιτς (Κροατία), Τζέισον Λέζακ (ΗΠΑ), Ινγκε Ντέκερ (Ολλανδία), Μίρνα Τζούκιτς (Αυστρία), Αγκνες Κόβατς (Ουγγαρία), Τερέζ Αλσχάμαρ (Σουηδία) και Σάντρα Φέλκερ (Γερμανία).
Τους δύο Ελληνες αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι μία καλή αγωνιστική αρχή για τους δύο σημαντικούς αθλητές του συλλόγου μας. Επιλέξαμε αυτό τον αγώνα, για να κερδίσουν περισσότερες εμπειρίες».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές