ΣΟΥΠΕΡ ΖΕΥΓΑΡΙ

Ο Πολ Μπίντερμαν και η Μπρίτα Στέφεν συνθέτουν το πιο γρήγορο ζευγάρι της πισίνας! Τον δεσμό επιβεβαίωσε με  δήλωση του ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής σε 200 και 400 μέτρα ελεύθερο.

Η 26χρονη Στέφεν, χρυσή Ολυμπιονίκης σε 50 και 100 μέτρα ελεύθερο, ήταν η μοναδική που είχε πιστέψει και το είχε πει και δημόσια τον περασμένο Αύγουστο ότι ο Μπίντερμαν μπορούσε να νικήσει τον Μάικλ Φελπς στα 200 μέτρα ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Ο κολυμβητής από το Άλε, τα κατάφερε, και έβαλε στην καρδιά του την πιο επιτυχημένη Γερμανίδα αθλήτρια στην πισίνα τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι κάνει μαζί προετοιμασία στην Τενερίφη, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Bild” “εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι χέρι και να φιλιούνται στο προπονητικό καμπ την προηγούμενη εβδομάδα“.

Η “Bild” τους χαρακτηρίζει ως τους νέους “Κορνέλια Έντερ και Ρόλαντ Μάτες”. Η Έντερ, για πολλούς η σπουδαιότερη κολυμβήτρια όλων των εποχών, παντρεύτηκε το 1976 τον εξίσου επιτυχημένο συναθλητή της. Ο γάμο τους όμως διήρκεσε μόνο έξι χρόνια!

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές