ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ? ΧΟΡΗΓΙΑΣ “GENERALI ? Α.Ν.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ”

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ν.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη σύναψη συνεργασίας-χορηγίας, με τον Ασφαλιστικό Όμιλο GENERALI.

Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, ο μεγάλος Ασφαλιστικός φορέας GENERALI, με 125 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο, έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, αφενός ενισχύοντας τις προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών-τριών, αφετέρου στηρίζοντας το σύλλογο από εδώ και στο εξής σε όλες του τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Για τον Α.Ν.Ο.Α., η συνεργασία αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειας που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα ίδρυσής του, το 1984, μέχρι σήμερα, καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας τις υποδομές στα αθλήματα του υγρού στίβου.

Ο Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, μεγάλος πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια στην κολύμβηση, τη συγχρονισμένη κολύμβηση, τις καταδύσεις και την τεχνική κολύμβηση, με επιτυχίες σε εγχώριο (κατακτήσεις Εθνικών πρωταθλημάτων) και διεθνές (μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα) επίπεδο, έχοντας δεκάδες αθλητές και αθλήτριες στις Εθνικές ομάδες, βρίσκει έναν σπουδαίο σύμμαχο στη συνέχιση του έργο του, τη στήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού, την καλλιέργεια των υποδομών και την ανάδειξη νέων αθλητών-τριών.

GENERALI και Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης ενώνουν τις δυνάμεις τους, μπαίνουν μαζί στη νέα δεκαετία και προχωρούν δυναμικά μπροστά στην επίτευξη των στόχων τους.

Ευχόμαστε το ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας να σηματοδοτήσει την αρχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!


Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές