ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

Συνεργασία με τον πρωταθλητή σύλλογο της συγχρονισμένης κολύμβησης ΑΝΟ Αργυρούπολης, ξεκινάκαι επίσημα ο Ηρακλής. Οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι του αθλήματος αυτή τη στιγμή στη χώρα ξεκινούν συνεργασία σε αγωνιστικό και προπονητικό επίπεδο με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διάδοση του αθλήματος.

Η συμφωνία επικυρώθηκε από την έφορο του ΑΝΟ Αργυρούπολης κα Σταυρακοπούλου Ελένη και τον έφορο του ΓΣ Ηρακλή κο Χρήστος Χριστόπουλο, ο οποίος και δήλωσε σχετικά με την έναρξη συνεργασίας των δύο συλλόγων:

“Είμαστε υπερήφανοι για το πόσο ψηλά έχουμε φτάσει τον Ηρακλή, κάτι βέβαια που δεν σημαίνει ότι θα σταματά εδώ. Με την συνεργασία αυτοί θα πετύχουμε την βελτίωσή μας στον προπονητικό και αγωνιστικό τομέα αλλά ταυτόχρονα οι δύο σύλλογοι θα μπορούν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των αθλητριών τους στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Ο Ηρακλής ήδη φιλοξενεί αθλήτριες του ΚΟ Ηρακλείου και ΜΓΣ Πανσερραϊκού στις προπονήσεις του και το ίδιο θα πράξει και με τις αθλήτριες της Αργυρούπολης που θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε μέσα από αυτήν την συνεργασία να έχουμε όφελος σαν σύλλογος και σαν άθλημα.”

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές