ΤΙΝΑ ΚΑΜΠΑΝΗ, “ΟΙ ΑΗΤΗΤΕΣ”

Ο Ν.Ο.Βουλιαγμένης σας προσκαλεί την “ημέρα της Γυναίκας”, Τρίτη 8 Μαρτίου στις 19:30, στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Τίνας Καμπάνη με τίτλο “Οι Αήττητες”.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β, που το 2009 και το 2010 κέρδισαν το κύπελλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών.

Μια ομάδα που ακολουθεί ξέφρενη πορεία τα τελευταία χρόνια και θεωρείται σήμερα η κορυφαία ομάδα παγκοσμίως.

Με προπονήτρια την Αλεξία Καμμένου και βοηθό τη Τζίνα Ρούπακα, οι αθλήτριες : Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αγγελική Γερόλυμου, Έλενα Κούβδου, Ντίνα Κουτέλη, Γιούλη Λαρά, Κική Λιόση, Άντυ Μελιδώνη (αρχ.), Εύη Μωραϊτίδου, Μαρκέλλα Παντελίδη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Patri del Soto, Heather Petri προπονούνται σκληρά και κατακτούν μία μία τις νίκες, με επιμονή και στόχο.

Η ζωγράφος Τίνα Καμπάνη,  http://www.tkambani.grπαλαιά αθλήτρια του Ν.Ο.Βουλιαγμένης εμπνεύστηκε από τη πορεία αυτής της ομάδας και θέλησε να τη τιμήσει με τον τρόπο της, ζωγραφίζοντας τα πορτρέτα τους : γυναίκες οι παίκτριες, οι προπονήτριες, η πρόεδρος της ομάδας.

Η παλέτα της ζωγράφου με τα έντονα χρώματα και τις ελεύθερες πινελιές αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα της κάθε μίας. Μια διαφορετική προσέγγιση της ομάδας, καθαρά εικαστική, σας περιμένει τη μέρα της γυναίκας στο χώρο του Eντευκτηρίου του Ν.Ο.Βουλιαγμένης.

 

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές