ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένει Πειραιά, σε άλλο «στρατόπεδο» όμως η Μαρία Τσουρή. Η διεθνής τερματοφύλακας του Εθνικού φαίνεται πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και συγκεκριμένα, με αυτό του Ολυμπιακού.

Η Ελληνίδα πολίστρια απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά με την επιστροφή της για την Εθνική ομάδα πόλο θα κλείσει οριστικά το θέμα της νέας της ομάδας. Η Τσουρή προέρχεται από εκπληκτική χρονιά, όπου με τον Εθνικό και έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του LEN Trophy.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι για να επιστρέψουν στην κορυφή, πρέπει να βάλουν τις βάσεις από τη θέση της τερματοφύλακα και γι? αυτό κατέθεσαν μια άκρως δελεαστική πρόταση στη διεθνή πολίστρια, η οποία θα γίνει ?όπως όλα δείχνουν- σύντομα αποδεκτή.

Για την ακρίβεια, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει πλήρως σε βασικά στοιχεία και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες δεν γίνεται να χαλάσουν τη συμφωνία. Έτσι, η ανακοίνωση της μεταγραφής της Τσουρή στον Ολυμπιακό μοιάζει (και είναι) θέμα χρόνου.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές