ΜΙΧΑΛΑΚΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Από swimming.centaurus.gr

Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη

11η τελετή απονομής Υποτροφιών ολυμπιακής προετοιμασίας

Το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη στηρίζει για 11η συνεχή χρονιά το θεσμό των υποτροφιών ολυμπιακής προετοιμασίας.

Στη φετινή εκδήλωση, η οποία έγινε χθες 17.03.10 στο αμφιθέατρο του κτηρίου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), απονεμείθηκαν 27 υποτροφίες σε αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τρεις από τους 27, δηλαδή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10%, ήταν από το άθλημα της κολύμβησης και δεν επρόκειται για άλλους από εκείνους που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες κολύμβησης εφήβων – νεανίδων της Πράγας. ‘Ηταν οι: Μαρία – Γεωργία Μιχαλάκα η οποία χθες εντυπωσίασε και με την όμορφη παρουσία της, ο Δημήτρης Κουλούρης και ο Φώτης Κολιόπουλος:

Μαρία – Γεωργία Μιχαλάκα (Άρης Θεσσαλονίκης) για το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο: “Είμαι πολύ ικανοποιημένη που επιλέχθηκα να πάρω υποτροφία από το Ίδρυμα Λεβέντη. Τους ευχαριστώ πολύ διότι με αυτά τα χρήματα θα μπορέσω να κάνω καλύτερη προετοιμασία. Ευχαριστώ επίσης τον προπονητή μου, την ΚΟΕ και την οικογένειά μου”.

Δημήτρης Κουλούρης (Γλαύκος Περιστερίου) για το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο: “Με την απονομή της υποτροφίας ολυμπιακής προετοιμασίας από το Ίδρυμα Λεβέντη, ένιωσα μεγάλη τιμή. Όχι μόνο γιατί με επέλεξαν, αλλά και γιατί αυτή ήταν και η μοναδική, εκτός σωματείου, βράβευση για το μετάλλιο των πανευρωπαϊκών εφήβων. Τα χρήματα θα τα διαθέσω για την καλύτερη προετοιμασία μου και πιθανότατα για να συμμετάσχω σε meeting στο εξωτερικό. Πραγματικά ευχαριστώ πολύ”.

Φώτης Κολιόπουλος (Πανελλήνιος Γ.Σ.) για το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα: “Είναι πολύ σημαντικό που μέσα σε “δύσκολους” καιρούς το Ίδρυμα Λεβέντη συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες κάποιων αθλητών που έχουν δυνατότητες και παράλληλα αφιερώνουν τη ζωή τους γι αυτό. Γι μας που προερχόμαστε από ατομικά αθλήματα αυτός ο θεσμός μας προσφέρει σημαντική βοήθεια”.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές