ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ OPEN ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την υποδοχή στα Χανιά του όπεν μεσογειακού κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης, το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, 21-25 Ιουλίου.
Ήδη οι αποστολές των ομάδων καταφθάνουν στην πόλη μας, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η τελετή έναρξης των αγώνων (τους οποίους διοργανώνει η ΚΟΕ, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Χανίων) θα γίνει αύριο (8μμ στο Ενετικό Λιμάνι – Φρούριο Φρικά).
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου (12.30μμ στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) και στον ίδιο χώρο θα προηγηθεί (9πμ-12.30μμ) η συνεδρίαση της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Υγρού Στίβου.
Τέλος, η τεχνική σύσκεψη των αγώνων έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21 Ιουλίου (10πμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων).
Όπως έχει ανακοινωθεί, η σπουδαία αυτή διοργάνωση αναμένεται να φέρει στα Χανιά περισσότερα από 300 άτομα (αθλήτριες-προπονητές-συνοδούς), ενώ με τις εθνικές μας ομάδες θ? αγωνιστούν και αθλήτριες του ΝΟΧ.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές