ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μετά τα δύο κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης (Εθνικό και Ποσειδώνιο), πρόβλημα θέρμανσης παρουσιάζει και το εθνικό κολυμβητήριο των Χανίων.
Ο τοπικός Ναυτικός Ομιλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζει την ελπίδα να οριστεί άμεσα νέα διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων (που παραμένει… ακέφαλο) και να δρομολογηθεί το ταχύτερο δυνατό λύση στο πρόβλημα, καθώς οι δεξαμενές πετρελαίου είναι άδειες και τίθεται σε κίνδυνο η διεξαγωγή των προγραμματισμένων αθλητικών εκδηλώσεων.
Στην ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο Ν.Ο.
Χανίων εκφράζει την αγανάκτησή του για την έλλειψη πετρελαίου που από το πρωί της Δευτέρας παρουσιάζει για πολλοστή φορά το κολυμβητήριο Χανίων.
Ο Ν.Ο. Χανίων, ως όφειλε και γνωρίζοντας τι επρόκειτο να επακολουθήσει, είχε ενημερώσει σχετικά όλους όσους τη δεδομένη χρονική στιγμή, και με τη διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων να παραμένει ακέφαλη, μπορούσαν να βοηθήσουν στην τακτοποίηση του ζητήματος.
Παρόλα αυτά, αποδεικνύεται με την εμφάνιση του ίδιου προβλήματος για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα, πόσο υπεύθυνος και σοβαρός οφείλει να είναι ο ρόλος της νέας διοίκησης που έχουμε πάρει τη δέσμευση ότι είναι θέμα ίσως και ημερών να αναλάβει.
Ελπίζουμε άμεσα ότι θα τρέξουν οι διαδικασίες και θα οριστεί η νέα διοίκηση του ΕΑΚ.
Για την ώρα, ζητάμε όσο το δυνατόν το συντομότερο να τοποθετηθεί πετρέλαιο στις δεξαμενές, με την ελπίδα να είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η τελευταία φορά όπου γίνεται αναφορά για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε χρόνιο».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές