29ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ,ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΚΡΟΑΤΙΑ.ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Από απρόοπτα συνοδεύτηκε το ταξίδι της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών στο Ζάγκρεμπ, όπου την Κυριακή αρχίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Η αποστολή έφτασε πριν λίγη ώρα στην κροατική πρωτεύουσα, χωρίς όμως τους Μανώλη Μυλωνάκη και Κώστα Τσαλκάνη.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα προς τη Βιένη, εξαιτίας των έντονων αναταράξεων που συνάντησε το αεροσκάφος, σχεδόν έχασε τις αισθήσεις του και μετά την προσγείωση χρειάστηκε να διακομιστεί στο σταθμό πρώτων βοηθειών του αεροδρομίου της Βιένης (στην ελληνική αποστολή δεν υπάρχει γιατρός και τον ανέλαβαν οι γιατροί του αεροδρομίου).
Ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, που καθόταν δίπλα του στο αεροπλάνο, έμεινε μαζί του για να τον βοηθήσει, όπως και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Σταυρόπουλος, με συνέπεια να χάσουν την ανταπόκριση για Ζάγκρεμπ.
Ο Τσαλκάνης θα μεταβεί στην Κροατία με τη βραδινή πτήση, αλλά ο Μυλωνάκης θα διανυκτερεύσει στην Αυστρία και θα μεταβεί αύριο το πρωί στο Ζάγκρεμπ.
Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Ντόσκα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δείκτη του δεξιού χεριού (κάκωση), έχει δεμένο το δάχτυλό του και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της εθνικής απέναντι στη Σερβία.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές